alapító

Dr. Bélik Mihály1986-ban az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán cum laude minősítéssel diplomáztam. 1988-ban szakvizsgáztam. Budapesten ügyészségen kezdtem dolgozni ügyészként, majd a Tatabányai Városi Ügyészségen dolgoztam. Az ügyészségen szerzett szakmai tapasztalat a későbbiekben segített a büntetőügyekben való eljárásokban, mivel részleteiben megismertem az ügyészség, rendőrség, valamint a büntető ügyekben eljáró bíróságok gyakorlatát.

1990-ben, mivel a büntetőjogon kívül más jogágak is érdekeltek, először jogtanácsosként helyezkedtem el a KNOW-HOW Gazdasági Tanácsadó Részvénytársaságnál, ahol alapfokú tőzsdevizsgát tettem. A részvénytársaság holdingként működött, így a gazdasági társságokról szóló törvény gyakorlati alkalmazásában is jártasságot szereztem.
Az ügyvédi tevékenységemet 1991-ben egyéni ügyvédként indítottam el, majd az ügyvédi irodát 1999-ben alapítottam, melyben jelenleg is tevékenységet végzek.
A jogszabályváltozások és a joggyakorlat változása miatt a diplomaszerzést követően a Pázmány Péter Tudományegyetemen Társasági Szakjogász képzésben vettem részt.

Ügyfeleim képviselete során legjobb tudásom és tapasztalatom szerint járok el.